Flyttstädning Eskilstuna

Specialisten på städ, flytthjälp samt yttre skötsel

Övriga tjänster

Mer än bara flyttstädning

Talkoo har en bred kompetens och vår kunskap sträcker sig betydligt längre än enbart flyttstädning. Vi kan erbjuda dig ett komplett flyttpaket där allt ifrån packning, flytt, transport, flyttstädning och magasinering ingår.

Vidare så kan vi även erbjuda våra tjänster för mer regelbunden service för dig som fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening i Eskilstuna och där vi kan sköta er gräsklippning, snöröjning, måleriarbeten, plantering, slyröjning och er gallring och rensning.

Vi är en firma som har en ytterst stor verktygslåda och oavsett om du är privatperson i behov av en flyttstädning eller en fastighetsägare ute efter ett långvarigt samarbete så är vi företaget för dig.

Professionell städning för ditt företag

Vi vänder oss till företag för städning och erbjuder alltid marknadsmässiga priser. Ett nyckelord i vår verksamhet är flexibilitet och det innebär att vi kan rycka ut med kort varsel för att hjälpa våra kunder. För oss kommer alltid kundernas behov i första rummet och vi genomför alltid en uppföljning på utfört arbete för att se över hur allting förflutit.

Nedan följer ett litet axplock av vad du som företagare, din organisation eller er offentliga verksamhet kan ta hjälp av Talkoo för:

  • Butiksstädning
  • Storstädning
  • Kontorsstädning
  • Byggstädning (endast vid renovering)
  • Industrisanering
  • Golvvård

Hör gärna av dig om du har frågor. Som sagt; vi är ett flexibelt företag som sätter kunderna i första rummet och vi kan säkerligen hitta en lösning även för dig.

 

Rätt val för dig som behöver flyttstädning i Eskilstuna