Flyttstädning Eskilstuna

Specialisten på städ, flytthjälp samt yttre skötsel

Flyttstädning

Att beställa flyttstädning i Eskilstuna av ett professionellt företag istället för att uföra jobbet själv är mycket vanligt idag. Kraven på hur städningen ska genomföras är hårda och det är få som vill lägga ner det arbete som krävs för att få en flyttstädning klar inom en rimlig tid - särskilt inte när man vill lägga tiden på en ny bostad. Det gäller att jobba metodiskt och noggrant för att man ska få med samtliga moment.

Att behöva stressa för att hinna städa den tidigare bostaden samtidigt som man har fullt upp med att packa eller flytta sitt bohag vill de flesta därför slippa. Sett till tiden det tar för någon som inte jobbar professionellt med städning brukar det också löna sig att anlita ett proffs. En duktig städare gör rent snabbt och effektivt.

Kom även ihåg att du har rätt till RUT-avdrag när du köper flyttstädning. Du får rabatten direkt på fakturan, vilket innebär att du endast betalar 50% av det ordinarie priset. Det är därför en billig och prisvärd tjänst som sparar in många timmars slit när du som bäst behöver din tid till annat. 

Flytta med oss

Kom ihåg att vi är specialister även inom flyttjänster. Hos oss kan du få hjälp med packning och transport av ditt bohag. Vidare så kan vi även erbjuda dig hjälp med magasinering. Ska du exempelvis flytta till en mindre bostad eller flytta ihop med din partner så kan bristen på utrymme kräva magasinering av de saker du inte behöver för tillfället – men som du kommer att behöva i framtiden. Vår långa erfarenhet av flyttstädning, flyttar och tjänsten magasinering gör oss till ditt självklara val vid din flytt i Eskilstuna. Lägg fokus på din nya bostad och låt Talkoo sköta om allt annat.

Varför inte beställa både flytt och flyttstädning direkt från oss? Vi ser till att planeringen klaffar, att dina saker blir flyttade till din nya bostad och att den gamla bostaden får en godkänd flyttstädning. Ett unikt erbjudande som gör både dig och din plånbok glad.

 

Snabbt på plats när det behövs flyttstädning